Nachtlenzen

Overdag geen bril of lenzen meer!

06-08-2016 Nachtlenzen zijn de ideale oplossing voor sporters en mensen met een actief leven. Doordat je ’s nachts lenzen draagt, heb je overdag geen gedoe met een bril, of last van stofjes achter je lenzen. Nachtlenzen corrigeren namelijk ’s nachts je ogen, waardoor je overdag geen bril of lenzen meer nodig hebt. Meer weten over Nachtlenzen? Stap eens bij ons binnen, wij vertellen je graag meer.

Goed voor ogen

Houd je ogen gezond

06-08-2016 Een leven lang gezond zijn en blijven met een paar scherp kijkende ogen; daar tekenen we allemaal voor, toch? We kunnen daar zelf invloed op hebben. Op de site en natuurlijk bij ons in de winkel, lees je hoe je jouw ogen gezond kan houden. Want voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Kijk voor informatie en lekkere, maar vooral gezonde recepten op www.goedvoorogen.nl

Primeur in Nederland!

3D geprint op uw neus, de perfecte pasvorm

14-10-2015 Een scan van uw gezicht maakt het mogelijk om exact passende brillen te printen. Gemaakt van materiaal dat lichter is dan titanium, maar precies passend om uw gebouwd. Een Roger Bacon is custom made voor elke gezicht, hoe uniek het ook mag zijn. Nu ter introductie voor € 299,00.