Nachtlenzen

Overdag geen bril of lenzen meer!

17-12-2019 Nachtlenzen zijn de ideale oplossing voor sporters en mensen met een actief leven. Doordat je ’s nachts lenzen draagt, heb je overdag geen gedoe met een bril, of last van stofjes achter je lenzen. Nachtlenzen corrigeren namelijk ’s nachts je ogen, waardoor je overdag geen bril of lenzen meer nodig hebt. Meer weten over Nachtlenzen? Stap eens bij ons binnen, wij vertellen je graag meer.

Goed voor ogen

Houd je ogen gezond

17-12-2018 Een leven lang gezond zijn en blijven met een paar scherp kijkende ogen; daar tekenen we allemaal voor, toch? We kunnen daar zelf invloed op hebben. Op de site en natuurlijk bij ons in de winkel, lees je hoe je jouw ogen gezond kan houden. Want voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Kijk voor informatie en lekkere, maar vooral gezonde recepten op www.goedvoorogen.nl

Op reis met goed zicht!

Jyvon reizen tilburg

13-10-2015 Met een nieuwe bril of contactlenzen van De Haas Opticien is zien een genot. Zou u uw haarscherpe blik ook willen richten op onbekende culturen en indrukwekkende landschappen? Jyvon Reizen helpt u graag bij het samenstellen van uw reis op maat. Deze specialist op het gebied van Azië en IJsland kent de onontdekte plekjes en staat voor een persoonlijke aanpak en betaalbare exclusiviteit. Kijk voor meer informatie op www.jyvon.nl of neem direct contact op via 06-50607840.