Onze Gezichten

Wij helpen u graag

Marcel de Haas

Opticien, contactlensspecialist en OVG optometrist

Marcel de Haas is de grondlegger van de Haas Opticien in 1992 en de organisatorische duizendpoot. Buiten de winkel is hij actief voor de landelijke optometrie via Stichting Oog voor Gezondheid. Honderden huisartsen door heel Nederland, en ook in Tilburg, laten de ogen van hun diabetici controleren via optometristen uit het netwerk van Marcel. Hij is niet aanwezig op dinsdag en donderdag.

Eveline de Haas

Opticien, contactlensspecialiste

Eveline de Haas is de mede grondlegger van het optiekbedrijf De Haas Opticien. Eveline is opticien en contactlensspecialist en verantwoordelijk voor de administratie. Momenteel is ze wat minder in de winkel te vinden, maar des te meer aan het werk achter de schermen.

Peter Weijers

Opticien, contactlensspecialist en OVG optometrist

Peter Weijers is de bedrijfsleider. Peter is gediplomeerd opticien en contactlensspecialist en hij werkt als optometrist in onze praktijk. Hij is actief in oogzorg namens veel huisartsen in de omgeving en heeft al duizenden netvliezen beoordeeld op diabetes. Peter is er niet op dinsdag en vrijdag.

Rob van der Zalm

Opticien, contactlensspecialist en OVG optometrist

Rob is gediplomeerd optometrist en buitengewoon geïnteresseerd in ogen en oogklachten. U kunt daarom voor alles bij hem terecht. Rob is er niet op de woensdag. Op dinsdag ochtend draait hij optometrisch spreekuur bij Horus huisartsen.

Coen van der Pol

Opticien, Contactlensspecialist

Coen is gediplomeerd opticien en Contactlensspecialist. Daarnaast weet hij alles over therapeutische lenzen. Hij is er niet op de zaterdag.

Paul van der Toorn

Opticien, low vision specialist

Paul is onze gediplomeerde zuid hollandse manus van alles. Zijn aandachtsgebied is brillen en hulpmiddelen voor slechtzienden. Hij werkt niet op donderdag.

Finn van Vlimmeren

Opticien, Contactlensspecialist

Finn werkt sinds 1 april 2018 bij ons. Buiten dat Finn bijzonder goed kan tafeltennissen en stijldansen weet hij alles van ogen en contactlenzen. Hij is gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Hij werkt niet op de maandag en de koopavond.

Eslie Gommers

Opticien, Contactlensspecialiste I.O.

Eslie werkt sinds 1 april 2018 bij ons. Ze is gediplomeerd opticien en gaat zich verder specialiseren in lenzen. Verder weet ze alles op modegebied. Zij werkt niet op de maandag en om de week op vrijdag of zaterdag.

Maartje Postelmans

Opticien, Contactlensspecialiste

Maartje is gediplomeerd opticien en contactlensspecialiste. U kunt bij haar terecht voor alle vragen over uw ogen en contactlenzen. Zij is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Christel van der Avoort

Assistent Opticien

Christel is vooral in de winkel te vinden. Zij weet alles over de nieuwe brillentrends en kan u met allerlei vragen helpen. Zij werkt niet op de dinsdag, woensdag en zaterdag.

Floor van de Molengraft

Opticien, Student Optometrie

Floor gaat doordeweeks naar school om de beste optometriste van Nederland te worden. Op zaterdag is ze onze extra kracht. Ze vindt het leuk om de perfecte bril bij een gezicht te vinden.

Manasse Walhout

Opticien, OVG Optometrist

Manasse is opticien en gediplomeerd optometrist, weet dus alles over ogen en werkt doordeweeks in het ziekenhuis. Op de vrijdag en zaterdag vindt u hem vaak bij ons in de winkel.

Wilma van Vugt

Administratief medewerkster

Wilma van Vugt is de stuwende kracht achter de schermen. Ze is de logistieke spil waar alles in de winkel om draait. Ze werkt van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00u tot 17.00u.