Onze Gezichten

Wij helpen u graag

Marcel de Haas

Opticien, contactlensspecialist en OVG optometrist

Marcel de Haas is de grondlegger van de Haas Opticien in 1992 en de organisatorische duizendpoot. Buiten de winkel is hij actief voor de landelijke optometrie via Stichting Oog voor Gezondheid. Honderden huisartsen door heel Nederland, en ook in Tilburg, laten de ogen van hun diabetici controleren via optometristen uit het netwerk van Marcel. Hij is niet aanwezig op dinsdag en donderdag.

Finn van Vlimmeren

Contactlensspecialist

Finn werkt sinds 1 april 2018 bij ons. Buiten dat Finn bijzonder goed kan tafeltennissen en stijldansen weet hij alles van ogen en contactlenzen.

Esli Gommers

(bijna) Gediplomeerd opticien

Esli werkt sinds 1 april 2018 bij ons. Ze is bijna gediplomeerd opticien. Verder weet ze alles op modegebied.

Eveline de Haas

Opticien en contactlensspecialiste

Eveline de Haas is de mede grondlegger van het optiekbedrijf De Haas Opticien. Eveline is opticien en contactlensspecialist en verantwoordelijk voor de administratie. Momenteel is ze wat minder in de winkel te vinden, maar des te meer aan het werk achter de schermen.

Peter Weijers

Opticien, contactlensspecialist en OVG optometrist

Peter Weijers is de bedrijfsleider. Peter is opticien en contactlensspecialist en hij werkt als optometrist in onze praktijk. Hij is actief in oogzorg namens veel huisartsen in de omgeving en heeft al duizenden netvliezen beoordeeld op diabetes. Peter is er niet op maandag en vrijdag.

Rob van der Zalm

Opticien en OVG optometrist

Rob van der Zalm is gediplomeerd optometrist en buitengewoon geïnteresseerd in ogen en oogklachten. U kunt daarom voor alles bij hem terecht. Rob is er niet op woensdag.

Paul van der Toorn

Opticien

Paul is onze gediplomeerde zuid hollandse manus van alles. Zijn aandachtsgebied is brillen en hulpmiddelen voor slechtzienden. Paul werkt op alle dagen, maar niet op donderdag.

Coen van der Pol

Opticien, Contactlensspecialist

Coen is gediplomeerd opticien en Contactlensspecialist. Coen werkt iedere dag behalve op zaterdag.

Maartje Postelmans

Opticien, Contactlensspecialiste i.o.

Maartje is gediplomeerd opticien en zal zich de komende jaren gaan specialiseren in contactlenzen. Op maandag is zij daarom niet aanwezig en op vrijdag begint zij om 13.00.

Christel van der Avoort

Assistent Opticien

Christel werkt sinds 1 februari bij ons. Ze is vooral in de winkel te vinden. U kunt met haar kennis maken op maandag, donderdag en vrijdag.

Wilma van Vugt

Administratief medewerkster

Wilma van Vugt is de stuwende kracht achter de schermen. Ze is de logistieke spil waar alles in de winkel om draait. Ze werkt van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00u tot 17.00u.

Floor van de Molengraft

Opticien, Optometriste I.O.

Floor gaat doordeweeks naar school om de beste optometriste van Nederland te worden. Op zaterdag is ze onze extra kracht. Ze vindt het leuk om de perfecte bril bij een gezicht te vinden.