Disclaimer

Wij hebben aan alle pagina's van deze website de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat informatie verouderd is of om andere redenen niet langer correct is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. De Haas Opticien aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van onze website.

De websites waar De Haas Opticien naar verwijst, controleren wij geregeld op de betrouwbaarheid van informatie. We kunnen echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die worden aangeboden op websites van derden.

Deze site geeft geen medisch advies. Als u gezondheidsklachten heeft, raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts of uw specialist. Voor alle elementen van deze website (zoals teksten, foto's) geldt dat het copyright berust bij De Haas Opticien.

Privacystatement

Persoonlijke gegevens die u op deze site invult, gebruiken wij om uw bericht af te handelen. Door deze gegevens via de website in te voeren, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens opslaan in onze database. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en handelen overeenkomstig de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wij zijn geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het gebruik van de website. Bijvoorbeeld welke pagina‚Äôs worden geraadpleegd en op welk tijdstip. Dergelijke gegevens worden geregistreerd en eventueel aan derden ter beschikking gesteld. Het gaat hierbij uitsluitend om niet-persoonlijke gegevens en statistische informatie.